Keskustellaan tarpeistasi työturvallisuuspalvelun suhteen.

Uskomme ratkaisumme soveltuvan Sinulle Erinomaisesti.

 

Verkkoesittely? Vierailu? Demopalvelu? Koekäyttöjakso?

Voimme esitellä palveluamme verkkoesittelyn kautta (Skype for business tai Google Hangouts), tai tulla paikan päälle teille. Olet myös aina tervetullut meille Jyväskylään. Tärkeintä olisi, että pääsemme yhdessä näkemään, miten turvallisuusjärjestelmämme teitä auttaisi.

Mielellämme esittelemme palveluamme ennen demopalvelun tarjoamista, mutta jos tunnet polttavaa tarvetta päästä heti itse kokeilemaan, miltä palvelu tuntuu ja näyttää niin toki sekin on mahdollista. Ja kun aika on otollinen, niin saat käyttöösi sinun oman palvelusi sinun omalla sisällösi koekäyttöjaksolle, ilmaan mitään sitoumuksia.

  1. Muista, että meidän palvelumme on sinulle täysin riskitön – saat 2-3 kuukauden mittaisen koekäyttöjakson.
  2. Muista, että meidän palvelumme on sinulle myös käytännössä ilmainen. Käytännössä aina jopa reilusti tuottava.
  3. Muista, että meidän palvelumme ei ole hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Mitä enemmän käyttäjiä ja käyttöä, sen turvallisempi sinun työyhteisösi on.
  4. Muista, että meidän palvelumme – todellinen natiivi mobiilisovellus (iOS, Android) ja selainkäyttöinen pilvipalvelu – sisältää kaiken sen, mitä toimivassa työturvallisuuspalvelussa tarvitaan ja paljon muutakin.

    Meillä on loistava asiakasyhteisö, ja siellä on tilaa sinullekin.

Ota Yhteyttä!

Lähetä viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

+358 20 750 0370
Janne Uurinmäki 040 503 7887
Mika Haverila 0400 352 179

Atlantis Consulting Oy

Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
"Ketterää kehitystä vuodesta 1996"

Turvallisuuden Asiantuntijat

Uskallamme väittää, että harvalla ihmisellä Suomessa on yhtä paljon ja laajasti asiantuntemusta IT-pohjaisten Työturvallisuuspalveluiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja hyödyntämisestä kuin alla olevilla henkilöillä. Yrityksemme on tehnyt modulaarisia IT-järjestelmiä vuodesta 1996 lähtien. Me molemmat, Mika ja Janne, olemme yrityksemme perustajia. Internet pohjainen työturvallisuuspalvelumme on jo yli 15 vuoden ikäinen. Luonnollisesti se on ajan kuluessa kehittynyt melkoisesti ja kehittyy viikko viikolta edelleen Jatkuvan kehittymisen mallin mukaisesti.

Janne Uurinmäki

Turvallisuusasiantuntija
Hallituksen puheenjohtaja, perustajaosakas
janne.uurinmaki@acoy.fi
040 5037887

Ratkaisumme

Mika Haverila

Turvallisuusasiantuntija
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
mika.haverila@acoy.fi
0400 352179

 

Joko tutustuit blogiimme? Blogistamme löydät monipuolisesti tietoa työturvallisuuteen liittyvistä asioista. Liity myös postituslistallemme, niin yksikään kirjoitus ei jää sinulta huomaamatta.

"Turvallisesti töissä, terveenä kotiin!"